Laden...

Dames fietsen

Damesfietsen zie je overal. Iedereen kan er op rijden. Damesfietsen hebben een lage, gemakkelijke instap. Dit is vroeger zo bedacht, zodat de rokdragende dames makkelijk op hun fiets konden stappen. Nu is een damesfiets vooral populair onder vrouwen en senioren.

Als een van de grootste online fietsenwinkels van Nederland heeft Bikestunters een ruim assortiment aan damesfietsen. Ga voor een trendy stadsfiets, een retro omafiets, een functionele moederfiets of een handige elektrische fiets. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Altec Metro? Deze onderhoudsvrije fiets is handig in gebruik en heeft niet te veel poespas. Of ga voor een Altec omafiets als je op zoek bent naar een trendy fiets die je gemakkelijk in de stad kunt gebruiken. Verder vind je bij ons ook fietsen voor mama’s. Deze fietsen hebben een nog lagere instap en er kan gemakkelijk een zitje op worden gemonteerd. Of kies voor een elektrische fiets als je net dat ene extra steuntje in de rug nodig hebt.

Benieuwd naar onze damesfietsen? Neem dan gerust eens een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door ons ruime aanbod van kwaliteitsfietsen. Wij vinden een goede kwaliteit belangrijk en werken dan ook alleen samen met gerenommeerde fietsendealers. Bij ons vind je dan ook enkel kwalitatief hoogstaande damesfietsen tegen een lage prijs.

Als je een damesfiets bij ons bestelt dan versturen wij je bestelling gratis. Je hoeft hier dus geen extra kosten over te betalen. Na je bestelling ontvang je van ons een track & tracecode, waarmee je de bestelling kunt volgen.  Wij bezorgen je bestelling binnen enkele werkdagen bij je thuis. Je hoeft dus geen weken te wachten op je nieuwe damesfiets en kunt er al snel een lekker, verfrissend fietstochtje op maken. 

Newsletter