Laden...

Elektrische Fietsen

Voor elektrische fietsen van kwaliteit ben je hier, bij Bikestunters, helemaal op de juiste plek. Bij ons vind je verschillende, stijlvolle elektrische fietsen tegen een betaalbare prijs. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan even een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen.

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn echt in opmars. Een elektrische fiets is vooral een goede investering als je net even dat extra zetje in de rug nodig hebt. Deze fiets is vooral erg handig als je naar vrienden of naar je werk wil fietsen en niet snel vermoeid wil raken. Of als je gewoon lekker wilt genieten van een lange fietstocht. Verder kun je met een elektrische fiets ook gemakkelijker kinderen of boodschappen vervoeren. Met de extra trapondersteuning zal dit veel gemakkelijker gaan.

Een elektrische fiets is wat duurder dan een normale fiets. Het is dan ook geen fiets die je zomaar even aanschaft. Een elektrische fiets bevat een elektromotor welke zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning. Voordat je er een koopt, heb je een uitgebreid advies nodig. Gelukkig voorziet Bikestunters je van een advies op maat. Dit doen wij per mail of per telefoon.

Aangezien wij veel waarde hechten aan kwaliteit werken wij alleen samen met gerenommeerde fietsendealers. Zij hebben een ruime ervaring in de fietsenbranche en leveren enkel fietsen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vind je dan ook enkel betaalbare elektrische fietsen van een topkwaliteit.

Heb je een elektrische fiets bij ons besteld? Dan bezorgen wij deze binnen enkele werkdagen bij je thuis. Via de track & tracecode kun je je bestelling volgen. Wij versturen je bestelling gratis. Je hoeft hier dus geen verzendkosten over te betalen. Ontdek snel zelf hoe fijn het wordt om een fietstochtje te maken op een elektrische fiets. 

Newsletter