Laden...

Over ons

Bikestunters.nl is een snel groeiende Nederlandse online fietsenwinkel. Bij ons tref je een ruim assortiment aan fietsen. Zo kan je hier terecht voor een dames-, heren- of kinderfiets, maar ook voor een echte ouderwetse, retro oma- of opafiets. Verder vind je bij Bikestunters.nl ook nog echte, originele stadfietsen, vintage transportfietsen en zelfs speciale fietsen voor moeders. Kortom, voor iedereen genoeg keus dus!

Nederland is een fietsland en Bikestunters.nl vindt dat een goede fiets betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige fietsen tegen een voordelige, scherpe prijs.

Het team van Bikestunters.nl heeft een ruime ervaring in de wereld van de fietsen. Dankzij de opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten dan ook de gewenste service bieden.

Groot Assortiment

Dankzij ons uitgebreide assortiment met alle soorten fietsen van hoogwaardige merken, hebben wij voor iedereen wel een geschikte fiets. Bikestunters.nl hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en service. Om deze reden werken wij dan ook samen met een aantal gerenommeerde fietsendealers. Zij staan erom bekend fietsen te leveren van een goede kwaliteit en een lange levensduur.

Veilig en Betrouwbaar

Wij vinden het belangrijk om op een veilige manier met je gegevens om te gaan. Zo zullen wij je gegevens dan ook nooit doorspelen aan derden. Verder bieden wij je de mogelijkheid om je aankoop te betalen met iDeal. Je kunt je bestelling dan ook afrekenen in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Zodra je bestelling succesvol is afgerond, wordt je fiets binnen vijf werkdagen gratis bij je thuisbezorgd.

Newsletter