Laden...

Jongensfietsen 18 inch

Voor een stoere jongensfiets ben je bij Bikestunters helemaal op de juiste plek. Wij beschikken over een ruim assortiment van gave jongensfietsen voor stoere boys van alle leeftijden. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan snel even een kijkje op deze pagina.

Dankzij ons ruime aanbod hebben wij een fiets voor iedere jongen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en dessins. Verras je kleine man bijvoorbeeld met een stijlvolle blauwe of groene fiets of ga voor een opvallende rode fiets. Verder kun je ook kiezen uit een fiets met het logo van een bekend voetbalteam, zoals dat van FC Barcelona.

Op een fiets van Bikestunters kan je zoon voorzichtig leren fietsen. Elke 18 inch fiets beschikt over zijwieltjes, waardoor je jongen geen gevaar loopt om hard te vallen. Dankzij het verstelbare zadel en stuur groeit de fiets met je zoon mee. Hij kan er dus een aantal jaren op fietsen. Verder zijn onze fietsen vervaardigd van licht, stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Daarnaast beschikken alle fietsen over een gesloten kettingkast en een hand- en terugtraprem voor nog meer veiligheid.

Heb je een stoere fiets voor je zoon gezien? Bestel deze dan heel eenvoudig door op de bestelbutton te klikken. Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, PayPal of met je creditcard. Je kunt dus altijd een betaalmethode kiezen die jij het prettigste vindt. Aangezien wij een grote waarde hechten aan het bieden van een snelle service leveren wij je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Over de bestelling rekenen wij geen verzendkosten. 

Newsletter