Laden...

Jongensfietsen 16 inch

Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod van stoere jongensfietsen, zoals 16 inch fietsen voor jongens van 4 tot en met 6 jaar. Dit zijn betaalbare fietsen van een hoogwaardige kwaliteit. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen.

Aangezien wij over een ruim aanbod beschikken, hebben wij voor iedere stoere knul wel een geschikte jongensfiets. Kies bijvoorbeeld voor een gave groene, blauwe, rode of oranje fiets of ga voor een fiets met het logo van een bekende voetbalteam, zoals Manchester United of FC Barcelona. Of verras je zoontje met een fiets in de stijl van de Mutant Ninja Turtles, Cars of de Minions. Kortom; er is dus keus genoeg!

Al onze fietsen zijn gemaakt van licht, duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Om vlekken op de kleding te voorkomen, beschikken alle fietsen over een gesloten kettingkast. Het stuur en het zadel zijn verstelbaar en dankzij de hand- en terugtraprem bieden de fietsen een goede veiligheid. Voor beginnende fietsers hebben wij fietsen met zijwieltjes.

Heb je een gave fiets op het oog voor je zoon? Dan kun je deze heel eenvoudig bij ons bestellen. Selecteer de kleur en klik vervolgens op de button ‘bestellen’. De fiets wordt dan in je fictieve winkelwagentje geplaats en je kunt deze afrekenen met je creditcard, via PayPal of iDeal. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt de nieuwe fiets binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou thuis afgeleverd. Je kunt je stoere boy dus al snel verrassen met zijn nieuwe fiets. 

Newsletter