Laden...

Jongensfietsen 20 inch

Wil je je zoontje verrassen met een nieuwe fiets van 20 inch? Dan kun je hiervoor uitstekend bij ons terecht.  Ons assortiment bestaat uit fietsen in verschillende kleuren en dessins. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Dankzij ons ruime aanbod hebben wij een fiets voor iedere jongen. Zo kun je je zoon onder meer verrassen met een stijlvolle zwarte, mat-groene of zwart-blauwe fiets, maar je kunt ook kiezen voor een opvallend felrood, blauw, felgeel of oranje exemplaar. Of kies voor een stoere fiets met het logo van een bekende voetbalclub, zoals een fiets met het embleem van FC Barcelona. Verder kun je ook nog gaan voor een stoere cruiser. Keus genoeg dus!

Alle jongensfietsen die wij leveren zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Als de fiets een keertje omvalt is deze dus niet gelijk kapot of beschadigd. De fietsen beschikken over een voor- en terugtraprem en een versnelling. Dankzij de gesloten kettingkast wordt de kleding van je zoon niet vies. Met een van onze jongensfietsen kan je zoon gemakkelijk naar de stad of naar school fietsen. Dankzij het verstelbare zadel en stuur kan hij er een aantal jaren gebruik van maken.

Wil je een fiets voor je zoon bij ons bestellen? Selecteer dan het gewenste model en kleur en klik op de button bestellen. Vervolgens word je doorgeleid naar het betaalproces waar je de fiets kun afrekenen met je creditcard, via iDeal of PayPal. Als klantvriendelijk bedrijf rekenen wij geen verzendkosten en leveren wij je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Je kunt je zoon dus al snel verrassen met zijn nieuwe fiets. 

Newsletter