Laden...

Jongensfietsen 24 inch

Op zoek naar een nieuwe fiets voor je zoon? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment van jongensfietsen beschikken, vind je hier al snel een gave, betaalbare fiets voor je stoere boy. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en laat je verrassen.

Dit zijn betaalbare 24 inch fietsen van een hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere jongen hebben wij wel een geschikte fiets. Ga bijvoorbeeld voor een trendy zwarte cruiser of tijdloze blauwe of zwarte fiets. Of kies voor een opvallend groene of felblauwe fiets.

Onze jongensfietsen zijn geschikt om lekker mee naar de stad of naar school te fietsen. Ze zijn gemaakt van stevig, licht aluminium materiaal dat goed tegen een stootje kan. Een jongensfiets van onze webshop gaat dan ook een lange tijd mee. Verder beschikken de fietsen over een voor- en achterrem, een gesloten kettingkast en een versnelling. Dankzij het verstelbare zadel en stuur groeit de fiets met je zoon mee en heeft hij er een aantal jaren plezier van.

Wil je een jongensfiets voor je zoon bestellen? Doe dit dan heel eenvoudig door op de bestelbutton te klikken. Vervolgens kun je je bestelling afrekenen met je creditcard, via iDeal of via PayPal. Je kunt de fiets dus afrekenen met een betaaloptie van jouw keuze. De nieuwe fiets wordt dan binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou thuis afgeleverd. 

Newsletter