Laden...

Jongensfietsen 26 inch

Wil je een nieuwe fiets voor je zoon aanschaffen? Dan kun je hier, bij Bikestunters, uitstekend terecht. Ons ruime assortiment bestaat uit tal van stoere fietsen voor jongens van alle leeftijden. Zo vind je bij ons ook 26 inch jongensfietsen voor jongens van 9 tot en met 12 jaar. Deze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment op deze pagina.

Zo heb je onder meer de keuze uit een stijlvolle zwarte of zwart-blauwe fiets, maar je kunt ook kiezen uit een donkerblauwe of zwart-groene fiets of ga voor een fiets met het logo van voetbalclub FC Barcelona.

Onze 26 inch jongensfietsen zijn geschikt om mee naar de stad, school of door de buurt met te fietsen. Aangezien ze zijn vervaardigd van sterk, licht aluminium materiaal kunnen ze goed tegen een stootje. Alle fietsen beschikken over een goedwerkende voor- en achterrem, een versnelling en een gesloten kettingkast. Elke fiets heeft een verstelbaar stuur en zadel, waardoor deze met je zoon meegroeit.

Heb je een mooie fiets voor je zoon gezien? Dan kun je deze eenvoudig bestellen door op de bestelbutton te klikken. Je kunt de bestelling afrekenen met je creditcard, via PayPal of via iDeal. Nadat je betaling is voldaan, ontvang je van ons een track & tracecode. Hiermee kun je je bestelling volgen. Doorgaans leveren wij de nieuwe fiets binnen 1 tot 2 werkdagen. Je zoon kan dus al snel een lekker rondje gaan fietsen op zijn nieuwe fiets. 

Newsletter