Laden...

Loop fietsen

Voor stoere of schattige loopfietsen voor je zoon of dochter ben je hier, bij Bikestunters, helemaal op de juiste plek. Wij beschikken over een ruim assortiment van gave loopfietsen voor stoere boys en kleine prinsesjes. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje op deze pagina en vind hier een loopfiets voor je kleine meid of grote jongen.

Een loopfiets is vergelijkbaar met een driewieler of een gewone fiets, alleen heeft deze geen trappers. Tegenwoordig zie je steeds meer peuters op een loopfiets. Voor peuters is het vaak nog te moeilijk om te leren fietsen. Het gebruiken van een loopfiets is dan een stuk eenvoudiger. Voor je kind biedt een loopfiets tal van voordelen. Zo leert je kleintje spelenderwijs om op tijd te rijden, te sturen en te stoppen. Verder wordt zijn of haar evenwichtsgevoel dan beter ontwikkeld. Daarnaast oefent je kind zo de motoriek van het op- en afstappen. Door deze vaardigheden al te ontwikkelen, wordt het voor je kind gemakkelijker om in de toekomst te leren fietsen.

Bikestunters biedt een divers aanbod van loopfietsen voor ieder kind. Kies bijvoorbeeld een stoere brandweer-, spiderman of carsfiets voor je zoontje. Voor meiden zijn er schattige roze Disneyfietsen verkrijgbaar.

Heb je een stoere of mooie loopfiets bij ons gezien voor je zoon of dochter? Bestel deze dan heel eenvoudig door op de button ‘bestellen’ te klikken in het menu. Vervolgens word je doorgeleid naar het betaalproces. Wij bieden je verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je de fiets betalen met je creditcard, maar ook via iDeal of Paypal. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, wordt deze binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd. Je kunt je bestelling volgen via de door ons geleverde track & tracecode. 

Newsletter