Laden...

Meisjesfietsen 14 inch

Op zoek naar een nieuwe fiets voor je dochter? Kijk dan vooral eens op deze pagina met 14 inch meisjesfietsen. Wij beschikken over een ruim aanbod van betaalbare, kwalitatief hoogstaande meisjesfietsen voor meiden vanaf 3 tot en met 5 jaar. Onze fietsen zijn verkrijgbaar in tal van vrolijke kleurtjes en dessins. Neem snel eens een kijkje in ons aanbod en maak je keuze!

Onze 14 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor kleine meisjes die graag buiten willen fietsen. Ga voor een schattige Hello Kitty-fiets of maak je kleine meid blij met een mooie roze of witte prinsessenfiets. De fietsen zijn gemaakt van stevig staal en aluminium dat tegen een stootje kan. Verder bevat elke fiets een terugtraprem en een gesloten kettingkast. Wij leveren een 14 inch meisjesfiets standaard met zijwieltjes. Je dochter kan hier dus voorzichtig op leren fietsen zonder dat ze gevaar loopt om te vallen.

Heb je een mooie fiets gezien voor je kleine meid? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen door op de button ‘bestellen’ te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalproces. Als je bestelling is voltooid dan mailen wij je de track & tracecode. Hiermee kan je je bestelling volgen.

Bikestunters hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Je hoeft bij ons dan ook geen verzendkosten te betalen. Als je een meisjesfiets bij ons hebt besteld dan leveren wij deze doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis af. Je kleine meid kan dus al snel leren fietsen. 

Newsletter