Laden...

Meisjesfietsen 24 inch

Voor een betaalbare meisjesfiets van een hoogwaardige kwaliteit ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment van trendy fietsen voor alle hippe meiden van 8 tot en met 10 jaar. Deze 24 inch meisjesfietsen zijn bij ons verkrijgbaar in tal van vrolijke kleuren. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen.

Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle witte, grijze of lichtgroene fiets of kies voor een opvallend roze, blauw of roze-rood model. Er is dus keus genoeg!

Bikestunters hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden leveren wij dan ook enkel fietsen van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn gemaakt van duurzaam, licht materiaal dat jaren meegaat. De fietsen beschikken onder meer over een terugtraprem, handrem, gesloten kettingkast en kunststof velgen. Verder zijn het stuur en het zadel verstelbaar, waardoor de fiets met je dochter meegroeit.

Als je een 24 inch meisjesfiets bij ons bestelt dan leveren wij deze binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis af. Over de bestelling hoef je geen verzendkosten te betalen. Wij leveren de nieuwe fiets voorgemonteerd in een doos. Je hoeft dan slechts een aantal onderdelen aan de fiets te monteren, zoals het zadel, voorwiel, stuur en de trappers. Dit kun je doen met een inbussleutel, steeksleutel of schroevendraaier. Het monteren van de fiets is heel eenvoudig. Je dochter kan dus al snel gebruikmaken van haar nieuwe, hippe fiets. 

Newsletter