Laden...

Mountainbikes 24 inch

Geen producten in deze categorie

Is je zoon of dochter gek op spanning, het nemen van scherpe bochten, fietsen door het bos en over modderige wegen? Dan maak je hem of haar helemaal blij met een mountainbike! Als je op zoek bent naar een betaalbare mountainbike van kwaliteit dan ben je hier, bij Bikestunters, helemaal op de juiste plek. Onze webshop beschikt over een ruim aanbod van stevige, duurzame en lichte 24 inch mountainbikes voor stoere boys en meiden. Ben je nieuwgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel de fietsen op deze pagina en vind hier een mountainbike voor je sportieve zoon of dochter.

Voor iedere stoere boy hebben wij wel een geschikte mountainbike. Ga bijvoorbeeld voor een stoere fiets in de kleuren rood-zwart, wit-zwart of groen. Of kies voor een wit-blauwe, wit-gele of donkerblauw fiets.

Wij vinden dat een goede mountainbike voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij ons vind je dan ook enkel voordelige mountainbikes van een hoogwaardige kwaliteit. Ons team heeft onze 24 inch mountainbikes allemaal met zorg uitgezocht. Deze fietsen zijn allemaal van het beste materiaal gemaakt en gaan jarenlang mee. Je zoon of dochter heeft er dan ook een lange tijd plezier van.

Aangezien wij veel waarde hechten aan klantvriendelijkheid, wordt je bestelling bij ons gratis verstuurd. Je hoeft hier dus geen verzendkosten over te betalen. Bestellen werkt bij ons heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is op de button ‘bestellen’ te klikken. Vervolgens word je doorgeleid naar het betaalproces. Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, PayPal en met je creditcard. De mountainbike wordt dan binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis afgeleverd. 

Newsletter