Laden...

Mountainbikes 28 inch

Heb je een zoon of dochter die gek is op spanning, fietsen door het bos of over modderige wegen? Maak hem of haar dan blij met een gave stoere mountainbike! Hiervoor ben je bij Bikestunters helemaal op de goede plek. Deze fietsen zijn geschikt voor alle stoere jongens en meiden in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Bekijk snel ons aanbod en maak je keuze!

Aangezien wij over een ruim assortiment beschikken, hebben wij voor iedere jongen of meid wel een gave mountainbike. Dit zijn stuk voor stuk betaalbare fietsen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de mountainbikes gemaakt van duurzaam aluminium dat goed tegen een stootje kan. Je kind heeft er dus jarenlang plezier van. Verder beschikken alle fietsen over een versnelling, een hand- en terugtraprem en een verstelbaar stuur en zadel.

Heb je een mooie 28 inch mountainbike gezien voor je zoon of dochter? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen door op de button ‘bestellen’ te klikken. De fiets wordt dan in je virtuele winkelwagentje geplaatst en je wordt doorgeleid naar het betaalproces. Vervolgens kun je de fiets betalen met je creditcard, via iDeal of via PayPal.

Wij leveren de mountainbike binnen 1 tot 2 werkdagen voorgemonteerd bij je thuis af. Je hoeft dan slechts een aantal onderdelen aan de fiets te monteren, zoals het zadel, de trappers, het stuur en het voorwiel. Dit kun je heel eenvoudig doen met een steeksleutel, inbussleutel of schroevendraaier. Aangezien het monteren van de fiets een fluitje van een cent is, kan je kind al snel lekker crossen op de nieuwe mountainbike. 

Newsletter