Laden...

Omafietsen 20 inch

Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle zwarte of witte omafiets of een schattig roze of lichtblauw exemplaar. Wil je ons aanbod bekijken? Blijf dan op deze pagina en vindt hier een trendy omafiets voor jouw hippe meid.

De trendy 20-inch omafietsen zijn vooral geschikt voor hippe meiden rond de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar. Hier kunnen ze goed op fietsen zonder dat ze snel gevaar lopen. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar. De fiets groeit dus met je dochter mee en ze heeft er een aantal jaren plezier van. Onze meisjesfietsen zijn gemaakt van stevig en licht staal, bevatten een gesloten kettingkast en een terugtraprem. De omafietsen zijn bij ons in verschillend kleuren en modellen verkrijgbaar. Je vindt hier dus altijd wel een mooie fiets voor je dochter.

Als je een geschikte omafiets voor je dochter hebt gevonden dan kun je deze heel eenvoudig bestellen bij ons. Kies het model en klik op de bestelbutton. De fiets wordt dan in je virtuele winkelwagentje geplaatst en je wordt doorgeleid naar het betaalproces. Na afronding van je betaling ontvang je van ons een speciale track & tracecode. Hiermee kun je je bestelling volgen. Doorgaans ontvang je de nieuwe fiets binnen 1 of 2 werkdagen. Je kunt je dochter dus al snel verrassen met haar nieuwe, hippe omafiets! 

Newsletter