Laden...

Omafietsen 24 inch

In onze webshop vind je namelijk een ruim aanbod van gave 24 inch omafietsen. Deze fietsen zijn vooral geschikt voor jonge meiden in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Aangezien wij over een ruim assortiment beschikken, vind je hier al snel een gave fiets voor je dochter.

Ons aanbod omafietsen is zeer uitgebreid. Zo kun je je onder meer kiezen voor een schattige roze of lichtpaarse omafiets, maar ook voor een stijlvol wit of zwart exemplaar. Of ga voor een fiets met een ruitjes-of bloemetjesdessin of een lichtgroene of champagnekleurige fiets. Kortom; genoeg keus dus!

De 24 inch omafietsen die je bij ons vindt zijn allemaal gemaakt van duurzaam en sterk materiaal dat licht aanvoelt. Het zadel en stuur van iedere fiets is verstelbaar in hoogte. De fiets groeit dus met je dochter mee. Ze heeft er dan ook een aantal jaren plezier van. Het voordeel van onze omafietsen voor jonge meiden is dat deze erg handig zijn in gebruik. De fietsen beschikken niet over ingewikkelde technische snufjes. Ze bevatten een eenvoudige terugtraprem, een gesloten kettingkast en fietsverlichting. Je dochter kan er dus heel gemakkelijk op fietsen.

Wil je een omafiets voor je dochter aanschaffen? Dan kun je deze heel makkelijk bestellen door op de bestelbutton te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalproces waar je de bestelling kunt betalen via iDeal, PayPal of met je creditcard. Je hoeft geen verzendkosten over je bestelling te betalen. Wij leveren de omafiets binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis af. 

Newsletter