Laden...

Omafietsen 28 inch

Wil je je dochter verrassen met een mooie fiets? Kies dan voor een trendy 28 inch omafiets. Hiervoor ben je bij ons helemaal op de goede plek. Onze webshop beschikt over een zeer ruim aanbod van gave omafietsen voor alle hippe meiden. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze blauwe, witte of zwarte fiets of ga voor een opvallender roze, turquoise of paars exemplaar.

Verder zijn onze fietsen heel handig in gebruik. Ze beschikken niet over allerlei ingewikkelde technische snufjes. Verder hebben alle fietsen een terugtraprem, fietsverlichting en een gesloten kettingkast.

Als je een omafiets bij ons aanschaft dan zal je dochter hier lang plezier van hebben. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar waardoor de fiets met je dochter meegroeit. Ze kan er dus een aantal jaren op fietsen. Zo kan ze de fiets gebruiken als ze naar school gaat of als ze in de stad is.

Wil je een van onze mooie omafietsen voor je dochter bestellen? Dan kan je dit heel eenvoudig doen door de kleur en de maat te selecteren en vervolgens op bestellen te klikken. De fiets wordt dan in je fictieve winkelwagentje geplaatst. Vervolgens kan je deze betalen via iDeal, PayPal of met je creditcard. Na afronding van de betaling ontvang je de track & tracecode van ons. Hiermee kun je de bestelling volgen. Doorgaans leveren wij deze binnen 1 tot 2 werkdagen. Je kunt je dochter dus al snel blij maken met haar nieuwe, hippe omafiets. 

Newsletter