Laden...

Skelters

Geen producten in deze categorie

Op zoek naar een stoere skelter voor je zoon of dochter? Dan is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen in ons assortiment skelters. Wij beschikken namelijk over verschillende modellen skelters voor stoere jongens en meiden. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk de skelters dan op deze pagina.

Skelters worden ook wel trapauto’s genoemd. Het is een vervoermiddel zonder wielen met pedalen. Het is dus eigenlijk een fiets waar je in kunt zitten. Een skelter is een speelgoedvervoermiddel. Oorspronkelijk was het een trapauto voor volwassenen, maar de skelter wordt al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw door kinderen gebruikt. Skelters zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze kunnen hiermee leren sturen, stoppen en rijden. Iets dat later weer goed van pas komt als je kind leert fietsen.

Als gerenommeerde en groeiende online fietsenwinkel vinden wij het belangrijk om echte kwaliteit te leveren. Om deze reden vind je bij ons dan ook enkel skelters van een hoogwaardige kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Als je een skelter voor je zoon of dochter bij ons bestelt dan hoef je hier geen verzendkosten voor te betalen. Wij verzenden deze dus gratis naar je adres.

Wil je een skelter bij ons bestellen? Selecteer dan de kleur en het model en druk op de button bestellen. Je bestelling wordt dan in het winkelwagentje geplaatst en je wordt doorgeleid naar het betalingsproces. Nadat je je bestelling hebt afgerekend leveren wij de skelter binnen 1 of 2 dagen bij je thuis af. Je kunt je kind dus al snel heel blij maken met de nieuwe skelter! 

Newsletter