Laden...

Steps

Wil je een step voor je zoon of dochter aanschaffen? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk verschillende soorten en modellen voor stoere boys en meiden. Op een step kan je kind zich heerlijk vermaken in de buitenlucht. Wil je meer weten over ons aanbod? Blijf dan op deze pagina en bekijk hier het assortiment.

Oorspronkelijk was de step een vervoersmiddel. Zo werd deze in de jaren 40 van de vorige eeuw vaak gebruikt in verband met schaarste aan fietsonderdelen. Hierna werd de step vooral bekend als speelgoed voor kinderen. Dit is het nu nog steeds.

De step is nog steeds populair en is nooit meer uit het straatbeeld verdwenen. Tegenwoordig hebben heel wat kinderen een step om lekker mee buiten te spelen. Het voordeel van een step is dat deze goed verstelbaar is. Zo kan je kind er een hele lange tijd van genieten. De meeste kindersteps zijn opvouwbaar. Dit betekent dus dat je deze heel makkelijk mee kunt nemen.

Als groeiende online fietsenwinkel willen wij onze klanten graag een ruim aanbod bieden. Bij ons vind je dan ook verschillende soorten en modellen fietsen en andere vervoersmiddelen, zoals steps voor kinderen. Deze zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar. Wij werken alleen samen met deskundige dealers die waarde hechten aan goed materiaal. Wanneer je een step bij ons hebt besteld voor je zoon of dochter dan versturen wij deze gratis naar je adres toe. Je hoeft hier dus geen hoge verzendkosten voor te betalen.

Heb je een mooie step bij ons besteld? Dan hoef je gelukkig niet lang op je bestelling te wachten. Doorgaans leveren wij deze binnen 1 of 2 werkdagen bij jou thuis af. Je kunt je zoon of dochter dus al snel verrassen met een nieuwe, mooie step! 

Newsletter